Geboortegift.be de grootste leverancier van pampertaarten in Europa!

Onze samenwerkingen


Bij Geboortegift weten we als geen ander hoe belangrijk het is om samen te werken met onze partners. We zijn trots op onze samenwerkingen en zijn dankbaar voor de waardevolle bijdragen die onze partners leveren om onze zaak te laten groeien. Door onze krachten te bundelen met deskundige en ervaren partners, kunnen we onze klanten de best mogelijke producten en diensten blijven aanbieden. Daarnaast blijven we ons richten op het verbeteren van onze service en het vergroten van onze online zichtbaarheid. We zijn er dan ook trots op om samen te werken met onze partners en kijken ernaar uit om deze samenwerkingen verder te versterken.

Geboortegift is een officiële partner van Difrax producten. Naast speentjes hebben we ook een uitgebreid assortiment van Difrax flesjes.

Alle luiertaarten zijn verkrijgbaar in combinatie met een Difrax speentje of flesje naar keuze.

Geboortegift is een officiële partner van Nuby. Nuby is een van de grootste distributeurs op het gebied van flesjes en speentjes.

Al onze producten zijn standaard uitgevoerd met een product van Nuby, dat garant staat voor kwaliteit en stevigheid.

Geboortegift heeft een jarenlange samenwerking met Pampers. We streven altijd naar kwaliteit, en daarom gebruiken we deze pampers.

Pampers Premium Protect is onze standaard die we gebruiken in onze pampertaarten.

Geboortegift is een officiële partner van Unitoy's, een productlijn van Elcee-Haly. Dankzij onze nauwe samenwerking hebben we ons assortiment royaal gevuld met leuke, betaalbare knuffels. Sinds 2023 hebben we zelfs onze eigen exclusieve knuffels toegevoegd aan het assortiment.

Geboortegift is sinds 2023 een samenwerking gestart met Webelephant. Hiermee verzekert Geboortegift zich van een marketingpartner op het gebied van SEA en social media. Hoe onze samenwerking tot stand is gekomen, lees je meer over op deze pagina.

Geboortegfit pagina

Geboortegift heeft sinds 2022 een volledig eigen gamma aan producten in het assortiment. Door samen te werken met internationale partners binnen Europa hebben we een eigen textiellijn opgezet en produceren we zelf babysokjes. Met wie we allemaal samenwerken, lees je hier.