Geboortegift.be de grootste leverancier van pampertaarten in Europa!

Kraampakket zelf samenstellen

Filter
Eigen Kraampakket samenstellen
Zelf een Kraampakket Samenstellen 🎁 Kun je geen keuze maken uit onze samengestelde kraampakketten? Ga dan voor het “Eigen Kraampakket”. Hiermee kies je uit allerlei leuke gepersonaliseerde producten. Hoe ga je te werk? 🤔 1. Kies de producten die je wilt hebben. 2. Vul vervolgens alle gegevens in die we mogen bedrukken. 3. En om het helemaal af te maken, laat je het feestelijk door ons verpakken. Wij bieden hier verschillende mogelijkheden voor! Maak gebruik van onze snelle service! 🎉 Kwaliteitsgarantie 🌟 Alle kraampakketten worden met veel zorg gemaakt. We werken met de beste leveranciers, dus een hoge kwaliteit is gegarandeerd. Drukwerk 🎨 De meeste artikelen in het pakket worden bedrukt met de naam. Bij sommige items kun je ook kiezen voor een kleine illustratie. Kleuren & Lettertype: Raadpleeg ons kleurenpalet voor de beschikbare kleuren voor de bedrukking. We hebben veel lettertypes al voor je geselecteerd, maar mocht jouw keuze er niet tussen zitten, vraag het ons gerust! We bieden meer dan 10.000 lettertypes aan. Keurmerk: Voor de hoogste kwaliteit persen wij de producten onder hoge druk bij verschillende temperaturen. Het drukwerk is veilig dankzij het gebruik van CE gekeurde folie. Klanttevredenheid 💙 Onze klanten waarderen onze producten gemiddeld met een 9,5! En voor jouw gemoedsrust: Geboortegift.nl is aangesloten bij webwinkelkeurmerk. Dit geeft je een veilig winkelgevoel. Wasvoorschriften 🧺 Voor een langere levensduur van het drukwerk adviseren we het bedrukte textiel op 40 graden te wassen. We raden je af het textiel in de droger te doen, dit kan namelijk krimpen door de hoge temperatuur. Wil je de moeite besparen? We hebben al diverse pakketten kant en klaar voor je! Bekijk ze hier. 🍼🧸  

listing.deliveryTime

€ 14,95

Een gepersonaliseerd kraampakket samenstellen

Op zoek naar een kraampakket voor een pasgeboren baby en kersverse ouders? Bij Geboortegift ben je aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan gevulde kraampakketten die je eenvoudig online kunt bestellen.

Wat zit er in een origineel kraampakket van Geboortegift?

Onze kraampakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten allerlei leuke en praktische items voor zowel de baby als de ouders. Denk hierbij aan zachte knuffels, kleertjes, verzorgingsproducten en nog veel meer. De inhoud van het originele kraampakket is afgestemd op het geslacht van de baby, zodat je altijd een passend cadeau kunt geven. Bovendien zijn al onze producten van hoge kwaliteit en veilig voor pasgeboren baby's.

Een kraampakket samenstellen: eenvoudig en snel

Een kraampakket bestellen bij Geboortegift is heel eenvoudig. Je kunt op onze website het gewenste kraampakket selecteren, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en vervolgens veilig online betalen. Wij zorgen ervoor dat het kraampakket op het gewenste adres wordt bezorgd. Zo kun je ook op afstand een prachtig kraamcadeau geven aan de kersverse ouders.

Waarom kiezen voor een kraampakket met naam van Geboortegift?

Er zijn verschillende redenen waarom onze kraampakketten met naam zo populair zijn. Ze zijn een origineel en persoonlijk cadeau. De inhoud is zorgvuldig samengesteld en van hoge kwaliteit. Het bespaart tijd en moeite, omdat wij het kraampakket feestelijk inpakken en bezorgen. Je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen om het cadeau nog specialer te maken. Kortom, met een kraampakket met naam van Geboortegift zorg je voor een onvergetelijk cadeau dat zowel de baby als de ouders blij zal maken.

Neem contact op met Geboortegift als je vragen hebt over een kraampakket met naam

Wil je meer weten over het samenstellen van kraampakketten of heb je vragen over het bestelproces? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je het perfecte kraampakket met naam kunt kopen voor de pasgeboren baby en de trotse ouders. Geef een bijzonder cadeau met een gevuld origineel kraampakket van Geboortegift!

Een gepersonaliseerd geboorteset samenstellen

Op zoek naar een geboorteset voor een pasgeboren baby en kersverse ouders? Bij Geboortegift ben je aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan gevulde geboortesets die je eenvoudig online kunt bestellen.

Wat zit er in een origineel geboorteset van Geboortegift?

Onze geboortesets zijn met zorg samengesteld en bevatten allerlei leuke en praktische items voor zowel de baby als de ouders. Denk hierbij aan zachte knuffels, kleertjes, verzorgingsproducten en nog veel meer. De inhoud van het originele geboorteset is afgestemd op het geslacht van de baby, zodat je altijd een passend cadeau kunt geven. Bovendien zijn al onze producten van hoge kwaliteit en veilig voor pasgeboren baby's.

Een geboorteset samenstellen: eenvoudig en snel

Een geboorteset bestellen bij Geboortegift is heel eenvoudig. Je kunt op onze website het gewenste geboorteset selecteren, eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en vervolgens veilig online betalen. Wij zorgen ervoor dat het geboorteset op het gewenste adres wordt bezorgd. Zo kun je ook op afstand een prachtig kraamcadeau geven aan de kersverse ouders.

Waarom kiezen voor een geboorteset met naam van Geboortegift?

Er zijn verschillende redenen waarom onze geboortesets met naam zo populair zijn. Ze zijn een origineel en persoonlijk cadeau. De inhoud is zorgvuldig samengesteld en van hoge kwaliteit. Het bespaart tijd en moeite, omdat wij het geboorteset feestelijk inpakken en bezorgen. Je kunt een persoonlijke boodschap toevoegen om het cadeau nog specialer te maken. Kortom, met een geboorteset met naam van Geboortegift zorg je voor een onvergetelijk cadeau dat zowel de baby als de ouders blij zal maken.

Neem contact op met Geboortegift als je vragen hebt over een geboorteset met naam

Wil je meer weten over het samenstellen van geboortesets of heb je vragen over het bestelproces? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je het perfecte geboorteset met naam kunt kopen voor de pasgeboren baby en de trotse ouders. Geef een bijzonder cadeau met een gevuld origineel geboorteset van Geboortegift!