Geboortegift.be de grootste leverancier van pampertaarten in Europa!

Geboortegift in de Media


Het had een groot feest moeten worden in 't Gooi, de geboorte van baby Belle (van Pauline uit Gooische Moeders). Zoals iedereen wellicht heeft kunnen lezen, heeft Pauline vroegtijdig haar dochtertje "Belle" verloren bij een vroeggeboorte.

Bo en Leslie organiseerden op 17 september een babyshower voor Pauline. Op die dag ging Pauline toch maar even naar het ziekenhuis voor controle. In aflevering 5 (seizoen 2) van Echte Gooische Moeders is onze luiertaart te zien die voor Pauline is gemaakt. De aflevering is te zien op Videoland.

Sfeerimpressie van de aflevering

Gooische Moeders Luiertaart Bo en Leslie
Mega Gooische Vrouwen Luiertaart
Gooische Moeders Luiertaart Leslie Bo en Elise

Fragment uit de afleveringWist je dat?

Geboortegift is opgericht in 2017 vanuit een zolderkamertje en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste leverancier van Pampers-cadeaus in Europa. Op de "over ons" pagina vertellen we graag meer over Geboortegift.nl.

Het team van Geboortegift.nl bestaat uit een aantal creatieve mensen die elke dag hard werken om het perfecte geboortecadeau met Pampers samen te stellen.

Wekelijks discussiëren we met elkaar over nieuwe producten, acties en hoe we onze service kunnen verbeteren voor onze klanten.

Niet precies gevonden wat je zocht? Neem gerust een kijkje bij onze andere Pampers-cadeaus.

Wij zijn de grootste leverancier van Pampers-cadeaus in Europa!

Echte Gooische Moeders Mega Pampertaart

listing.deliveryTime

€ 279,00