Kraamcadeau neutraal

Kraamcadeau neutraal kopen?

kraamcadeau neutraal header
Show Filters

Resultaat 1–16 van de 156 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–16 van de 156 resultaten wordt getoond

Altijd goed: een neutraal kraamcadeau

Je beste vrienden zijn de trotse ouders geworden van een jongetje of meisje. Of misschien wel je broer of je zus. In ieder geval staat er een leuke babyshower op de agenda. De zoektocht naar een origineel kraamcadeau is begonnen. En je wilt iets originelers dan een het traditionele roze of blauw. Daarbij wil je ook iets geven wat de kersverse ouders (en de kleine vooral ook) goed kunnen gebruiken. Je bent op de juiste plek terechtgekomen met een kraamcadeau neutraal. Zo vind je de leukste cadeaus onder meer in de vorm van luiertaarten, rompertjes en T-shirts. Die twee laatstgenoemden hebben we voorzien van leuke, grappige teksten. Met zo’n neutraal kraamcadeau zit je altijd goed.

Gepersonaliseerde kraamcadeaus

Zo’n luiertaart, rompertje of T-shirt is sowieso een leuk cadeau om te geven op kraamvisite. Maar je kunt het nog leuker maken doordat je je cadeau zelf kunt samenstellen. Neem het T-shirt als voorbeeld. Bij het bestellen kun je aangeven in welke kleur je de bedrukking wilt hebben, of je er een geboortekaartje erbij wilt verpakken en ook welke tekst je daarop wilt laten zetten.

Kies je voor een luiertaart? Ook hier kun je je creativiteit ook lekker op los laten. We bieden je de mogelijkheid om te kiezen uit vier kleuren aapjes, de bedrukking van het aapje zijn T-shirt en of je er een lief speen- of knuffeldoekje erbij wilt hebben. Daarnaast mag je bij een luiertaart een eigen geboortekaartje kiezen met jouw gewenste tekst. Zo geef je een eigenlijk niet een neutraal kraamcadeau, maar juist heel origineel en vooral persoonlijk cadeau!

Luiertaart als unisex kraamcadeau

Een luiertaart bestaat, zoals de naam al aangeeft, uit luiers. Het is opgebouwd uit meerdere lagen, net zoals bij een taart. Het heeft overigens niet altijd de vorm van dit lekkernij. We hebben luiertaarten in allerlei leuke vormen en thema’s met altijd een aapje in de hoofdrol. Een knuffelaap achter een drumstel, een aap op een scooter of in een auto. Allemaal gemaakt van luiers en in – in dit geval – neutrale kleuren, bijvoorbeeld oranje.

Luiers is iets waar je als kersverse ouders voorlopig niet genoeg van kunt hebben. Gemiddeld gebruikt een baby in zijn/haar eerste levensjaar 7 luiers per dag. Een luiertaart bestaat al snel uit zo’n tientallen pampers. Omdat de luiers zo creatief zijn vormgegeven, is het een erg leuk unisex kraamcadeau om te geven!

T-shirt en rompertjes

De T-shirts en rompertjes vind je bij ons met allerlei leuke teksten. Bijvoorbeeld: ‘I love Papa’ of ‘Ik word grote broer’ (of zus). De shirts en rompertjes hebben we in verschillende kleuren. Dat kan dus roze of blauw zijn, maar ook neutrale kleuren als wit of zwart. Maar als je iets wilt toevoegen aan het ontwerp van het shirt, dan horen we het graag van je. Kijken we samen naar wat er mogelijk is.

Stel zelf je kraamcadeau neutraal samen

Mocht je op deze pagina niet hebben gevonden wat je zocht? Wil je liever zelf iets samenstellen? Ook dan helpen we je graag. Bekijk al onze losse baby cadeaus, zoals slabbertjes, longsleeve shirtjes en overige losse artikelen. Sneup rustig eens rond en laat je inspireren. Gegarandeerd dat de kersverse ouders je kraamcadeau neutraal enorm gaan waarderen. Welk cadeau je ook kiest, we pakken het feestelijk voor je in. Zo hoef jij het alleen nog maar te overhandigen!