Tweeling cadeau

In de tweeling collectie zie je echt dubbel! Het leukste tweeling kraamcadeau kopen doe je bij Geboortegift.be.

tweeling cadeau
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Tweeling kraamcadeau assortiment

Ben je op zoek naar een kraamcadeau voor een tweeling? Een tweeling kraamcadeau vraagt net even iets meer aandacht. Een tweeling is bijzonder dus een cadeau voor een tweeling moet ook speciaal zijn. Het is tenslotte dubbelfeest wanneer er een tweeling wordt geboren. Je wilt de pasgeboren ouders dan wel een origineel en natuurlijk ook handig cadeau geven. Bij ons in het assortiment vind je verschillende tweeling kraamcadeaus. Tweeling cadeau kopen? Neem dan nog rustig een kijkje door ons bovenstaand assortiment. Wil je meer informatie? Lees dan hieronder verder.

Pampertaarten voor tweelingen

Een pampertaart, wat is dat nu precies? Je kunt een pampertaart wel vergelijken met een bruidstaart. Het is opgebouwd in meerdere lagen. Alleen bij een pampertaart bestaan die lagen dus uit allerlei, wel tientallen pampers. Misschien denk je in eerste instantie dat het wat raar is om pampers te geven. Alleen wat heeft een gezin de eerste levensjaren voor zijn of haar dochtertje nodig? Precies: luiers, heel veel luiers. Laat staan bij een tweeling, daarbij gaan de pampers er extra snel doorheen.

Voor een tweeling kraamcadeau kun je dus extra uitpakken. Bij ons in het assortiment vind je dus ook tweelingen pampertaarten om te geven als kraamcadeau. Een tweeling pampertaart is qua basis hetzelfde als een pampertaart voor een jonge en als een meisjes pampertaart. Alleen voor een tweeling zijn alle accessoires producten dubbel. Dus twee knuffel aapjes, twee flesjes, twee speentjes, twee paar sokjes en ga zo maar door. De tweeling pampertaarten zijn er in verschillende thema’s. Ook vind je een tweeling pampertaart met iets roze of iets blauws, of twee keer roze en twee keer iets blauws. Er kan natuurlijk een tweeling worden geboren van hetzelfde geslacht, maar een jongetje en een meisje kan ook. Hier hebben wij dus ook al rekening mee gehouden binnen de thema’s.

Zit jouw perfecte tweelingen pampertaart er niet tussen? Dan kun je er ook voor kiezen om er zelf eentje te gaan ontwerpen. Hierbij bepaal jij zelf wat er wordt toegevoegd aan de pampertaart. Kom je daar niet helemaal uit? Stuur ons dan gerust een bericht of bel ons op 0475 – 47 60 56.

Origineel tweeling cadeau

Natuurlijk wil jij iemand graag een origineel cadeau geven. Of dit nu is tijdens een babyshower is of wanneer je op kraamvisite gaat. Bij ons vind je dus pampertaarten voor tweelingen, maar naast de pampertaarten hebben wij nog meer originele cadeaus. Bij ons kun je bijvoorbeeld ook rompertjes en T-shirts laten drukken. Het leukste is misschien nog wel om een geboortekoffertje te laten vullen. Zo maak je van een kraampakket voor een tweeling wel een heel origineel cadeau.

Kraamcadeau tweeling kopen bij Geboortegift

Jij wilt de ouders en natuurlijk ook de tweeling een bijzonder kraamcadeau geven. De geboorte van een tweeling is en blijft namelijk toch altijd bijzonder. Bij ons in het assortiment vind je daarom ook originele cadeaus voor de pasgeboren baby’s en de kersverse ouders. Van een pampertaart tot een eigen samengesteld kraampakket of bedrukte kleertjes, bij Geboortegift is het allemaal mogelijk.

Heb je een vraag over de tweeling kraamcadeaus of heb je advies/ hulp nodig? Neem dan gemakkelijk contact met ons op en wij helpen je graag verder.