Pampertaart neutraal (unisex)

Pampertaart neutraal (unisex) kopen? Op Geboortegift.be vind je het grootste assortiment unisex pampertaarten. Geschikt voor jongens en meisjes!

luiertaart neutraal
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 85 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 85 resultaten wordt getoond

Pampertaart neutraal kopen?

Wanneer het geslacht van de baby nog niet is bekend gemaakt door de ouders kan het lastig zijn om een cadeautje te zoeken. Met een pampertaart neutraal zit je altijd goed. Luiers zijn tenslotte de eerste maanden en jaren namelijk nog niet weg te denken bij een gezin. Alleen om nu een pak luiers te geven is ook niet heel erg leuk. Daarom vind je bij ons in het assortiment neutrale pampertaarten. Dit is leuk om te geven, maar ook om te ontvangen. Wil jij een pampertaart neutraal kopen? Kijk dan nog eens rustig door ons bovenstaande assortiment. Meer weten over een luiercadeau? Lees dan hieronder verder.

Wat is een unisex pampertaart?

Een pampertaart is een superleuk en origineel kraamcadeau om te geven. Wanneer je dus niet weet of je een jongens-, meisjes- of wellicht een tweeling cadeau moet geven is het dus handig om te kiezen voor een unisex cadeau. Een pampertaart kun je vergelijken met een bruidstaart. De taart is opgebouwd uit meerdere lagen, alleen dan van luiers in plaats van eetbare lagen. De taart bestaat uit tientallen luiers. Er zijn in ons assortiment ook grotere pampertaarten die dus ook bestaan uit meer luiers.

Vaak zijn praktische spullen al in huis, zoals speelgoed en kleertjes. Een neutrale pampertaart is dus een origineel cadeau om te geven, want waar heb je als ouders nooit genoeg van? Precies, van luiers. De luiers worden op een creatieve en daarmee op een leuke manier gepresenteerd. Hierdoor is een pampertaart leuk om te geven tijdens een babyshower en als kraamcadeau.

Wanneer een neutrale pampertaart?

Wanneer je niet weet of je een pampertaart voor een meisje of een pampertaart voor een jongen kan kopen is een neutrale pampertaart een heel goed alternatief. Net als bij de meisjes en jongens pampertaarten zijn er ook bij de neutrale pampertaarten een aantal vast samengestelde thema pampertaarten. De kleuren en accessoires die bij de neutrale pampertaarten zijn toegevoegd hebben zelf ook een neutrale kleur. Denk daarbij aan lichte neutrale kleuren, zoals bruin, beige, grijs en crème kleur.

Zit de perfecte neutrale pampertaart niet tussen de bestaande thema’s? Geen paniek, het is namelijk ook mogelijk om zelf een pampertaart samen te stellen, waarbij jij zelf bepaald wat je toevoegt aan de taart. Je bepaald daarbij helemaal zelf de kleuren van de babyspulletjes en wat je er precies allemaal aan wilt toevoegen. Wil je zelf een pampertaart samenstellen? Bekijk dan hier de mogelijkheden voor het zelf samenstellen van een pampertaart .

Pampertaart neutraal kopen bij Geboortegift?

Wil je graag een origineel cadeau geven, alleen vind je het lastig om iets te vinden? Dan is het geven van een neutrale pampertaart een perfecte optie. Dit functionele en originele cadeau zal altijd goed in de smaak vallen tijdens een babyshower of tijdens het kraambezoek. Heb je een vraag over een pampertaart of over het zelf samenstellen van een pampertaart? Nee dan gerust contact met ons op. Wij helpen en adviseren je graag!