Mega Pampertaarten

Mega pampertaarten, dat zijn nog een cadeaus om mee uit te pakken! De mooiste XXL pampertaarten koop je bij Geboortegift.be

mega luiertaarten
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

Waarom mega pampertaarten?

Waar je als kersverse ouders voorlopig eerst nooit genoeg van kan hebben zijn luiers of pampers. Pampertaarten – ook wel luiertaarten genoemd – zijn dan ook erg leuk, maar zeker ook nog eens een handig kraamcadeau. En is er een tweeling geboren? Dan zijn er nog meer pampers nodig. Kijk daarom hieronder eens in ons assortiment mega pampertaarten. Gemiddeld tellen deze ‘taarten’ meer dan 100 pampers. Bekijk de luiertaarten hierboven, dan vertellen we je hieronder meer over wat zo’n mega pampertaart allemaal nog meer in huis heeft.

Dit zit er bij een mega pampertaart:

  • Sterdoekje of knuffeldoekje
  • Speen
  • 3 paar sokjes
  • Pyjama
  • Mutsje
  • Monddoekje
  • Slingeraapje (optioneel met bedrukt T-shirtje)
  • 2 gastendoekjes

Pampertaarten met verschillende thema’s

Onze pampertaarten zijn er in verschillende kleuren, vormen en thema’s. Denk aan een grote luiertaart in de vorm van een princessenkasteel of met thema voetbal in de traditionele kleuren babyblauw en babyroze. Je kunt het zo gek niet bedenken! Wat ze allemaal hebben is het hierboven genoemde slingeraapje, waar je zelf de kleur van kunt kiezen. Is of wordt er een tweeling geboren? Dan zitten er 2 slingeraapjes bovenop de mega pampertaart. Bekijk hier het volledige overzicht aan speciale tweeling luiertaarten.

Grote taart van pampers

Een pampertaart kun je vergelijken met een bruidstaart: een taart welke is opgebouwd uit verschillende lagen. We hebben ook pampertaarten welke de vorm hebben van zo’n bruidstaart. Al die lagen bestaan in ons geval uit pampers. Normaal tientallen, maar bij de mega varianten moet je eerder denken aan 100 of meer. Ouders hebben veel baat bij pampers, maar om gewoon zo een pak luiers te kopen en te geven is niet echt speciaal. Door het letterlijk te verpakken in een pampertaart, zoals bovenaan deze pagina, wordt het echt een onvergetelijk cadeau.

Mega pampertaarten kopen bij Geboortegift

Heb je al een keuze weten te maken? Bestel dan op werkdagen voor 15:00 uur, dan heb je het de volgende dag al in huis. Twijfel je nog? Kijk dan bij onze 12 babyshower cadeau ideeën. Deze twaalf producten zijn het meest gewild uit ons assortiment. Heb je ondertussen nog advies nodig, neem dat gerust contact met ons op.