Pampertaart jongen

Pampertaart jongen kopen? Op Geboortegift.be vind je het grootste assortiment pampertaarten voor jongens!

luiertaart jongen
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 124 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 124 resultaten wordt getoond

Unieke pampertaart jongen

Een pampertaart jongen is er in verschillende kleuren, thema’s en formaten. Een pampertaart is zoals de naam al zegt een taart van pampers. Het is opgedeeld in verschillende lagen met tientallen pampers die zo gevormd en geplaatst worden dat ze een vorm krijgen van een taart. Je kunt het wel vergelijken met een bruidstaart die bestaat uit meerdere delen/lagen.

Je kunt de pampertaart natuurlijk niet eten, maar is het wel een superleuk geboortecadeau om te geven. Wanneer het geslacht van de baby al bekend is gemaakt en het een jongetje wordt kun jij alvast kijken naar een pampertaart voor een jongen om als cadeau te geven. Ook leuk om te geven tijdens een babyshower. Meer weten over een pampertaart voor een jongen? Lees dan hieronder verder. Ben je toch op zoek naar een neutrale pampertaart? Klik dan hier.

Leukste pampertaart voor jongen

Wat leuk! Er wordt binnenkort een jongen geboren. Nu wil jij de kersverse ouders een leuk, handig en natuurlijk origineel geboortecadeau geven. Dan is een pampertaart voor een jongen het perfecte cadeau. Door de verschillende mogelijkheden van jongens pampertaarten zijn er verschillende thema’s waaruit gekozen kan worden. Het is leuk om te geven, maar als ouders ook een plezier om het te ontvangen. Pampers worden de eerste levensjaren van het kindje tenslotte vaak gebruikt. Je kunt er als ouders daarom ook niet genoeg van hebben.

Er zijn verschillende pampertaart thema’s voor jongens waaruit je al kunt kiezen. Dit zijn bijvoorbeeld een scooter, jeep, bodybuilding, vliegtuig, Champions League, treinwagon of een kinderwagen. Wil je graag liever een ander origineel cadeau om te geven? Wij hebben ook bedrukte T-shirts met leuke en grappige bedrukte teksten er op. Hierdoor heb jij altijd een origineel baby cadeau om te geven.

Je eigen jongen pampertaart samenstellen

Zit die perfecte pampertaart voor een jonge er nog niet tussen? Geen zorgen. Bij ons kun je namelijk ook een eigen pampertaart samenstellen (klik hier). Hierbij bepaal jij helemaal zelf wat voor lint er om de taart heen komt. Welke kleur bloem voor op de taart, kleur gastendoekje, print hydrofieldoek. Ook kun je een aapje met bedrukt T-shirt aan toevoegen.

Naast het aapje met bedrukt T-shirt zijn er nog meer producten die je er aan kunt toevoegen. Denk daarbij aan een knuffeldoekje, sterdoekje, speendoekje, speentje, mutsje of sokjes met naam. Het is dus helemaal aan jou hoe uitgebreid je de jongen pampertaart wilt samenstellen. Deze opties zijn ook mogelijk als je een kraamcadeau voor een meisje graag wilt samenstellen.

Pampertaart jongen kopen bij Geboortegift

Wil jij de kersverse ouders van een zoon verassen met een origineel cadeau? Dan is een jongen pampertaart super leuk om te geven. Je kunt kiezen uit bestaande pampertaarten, maar het is dus ook mogelijk om er zelf één samen te stellen.

Heb je een vraag over de pampertaarten of wil je graag advies voor het samenstellen van een pampertaart jongen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!