Difrax pampertaarten

Difrax pampertaart kopen? Op Geboortegift.be vind je het grootste assortiment pampertaarten met Difrax pampers!

difrax luiertaarten
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Waarom Difrax pampertaarten?

Een baby gebruikt in zijn of haar eerste levensjaar bijna 1900 luiers of pampers. Dat zijn een hoop luiers en niet bepaald goedkoop. Wat is er dan mooier om als kraamcadeau een Difrax pampertaart te geven. Niet alleen erg leuk om te geven, maar nog handig ook! Je kunt kiezen uit verschillende thema’s voor de luiertaart. Speciaal voor jongens, meisjes of gewoon lekker neutrale pampertaart. Blader gerust door ons bovenstaand assortiment. Dan vertellen we je hieronder wat meer over de mogelijkheden van de luiertaarten van het Nederlandse merk Difrax.

Over Difrax

Allereerst even wat over Dirfrax. Dit is een Nederlands bedrijf welke al meer dan 50 jaar allerlei producten voor baby’s en hun ouders ontwerpen en maken. Voor het ontstaan van Difrax moeten we terug naar 1967. Dimphna en Frank van Eijkelenborg zijn in dat jaar begonnen met een handelsonderneming in babyproducten. De naam Difrax is een samenstelling van ‘Di’ van Dimphna en ‘Fra’ van Frank. En die X? Die stond voor de naam van de toen nog onbekende opvolger. De Difrax pampertaarten bij Geboortegift zijn dan ook allemaal voorzien van allerlei leuke en handige spulletjes voor de baby en de ouders.

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Een pampertaart – ook wel luiertaart genoemd – is dus al een erg handig cadeau om te geven als je op kraambezoek gaat. Maar wist je dat je het bij ons nog leuker kan maken? Je kunt de pampertaart namelijk helemaal personaliseren. Zo hebben de knuffelaapjes een shirtje aan waar je de naam van de pasgeborene op kunt laten drukken. Bij de pampertaarten kun je ook allerlei handige spulletjes van Difrax toevoegen, zoals een flesje en een speen. Maar ook schattige slofjes, die je vervolgens ook kunt voorzien van de naam van de kleine.

Leuke en bruikbare artikelen

Al onze pampertaarten komen met tal van leuke en bruikbare artikelen. We hebben al een paar genoemd, maar voor een volledig overzicht hebben we al deze artikelen op een rijtje gezet:

  • Gastendoekjes
  • Pampers (Pampers merk)
  • Slingeraapje (knuffel), eventueel bedrukt met naam en geboortedatum
  • Difrax Speentje
  • Difrax Flesje
  • Sokjes
  • Monddoekje

Difrax pampertaart kopen bij Geboortegift

Heb je een vraag over de pampertaarten van Difrax of het zelf samenstellen van één? Twijfel dan niet en neem gemakkelijk contact met ons op. Wij helpen je graag verder en adviseren je waar nodig.