Pampertaarten

Pampertaart kopen? Geboortegift.be heeft het grootste assortiment Pampertaarten van België!

luiertaarten
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 169 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 169 resultaten wordt getoond

Pampertaart kopen? Klassiek & origineel cadeau

Een klassiek cadeau onder het geven van een kraamcadeau is een pampertaart. Een pampertaart bestaat zoals de naam al zegt uit pampers. De taart is opgebouwd uit verschillende lagen met luiers. Er zijn verschillende pampertaart in ons assortiment te vinden. Denk aan een scooter, voetbal, jeep, Unicorn, prinsessenkasteel en nog véél meer. De pampertaarten zijn er dus in verschillende thema’s, vormen en kleuren. Wil je een pampertaart kopen? Neem dan gerust een kijkje op onze hele shop. Benieuwd naar de mogelijkheden van pampertaarten? Lees dan snel verder.

Wat is een pampertaart?

Een pampertaart is dus een geboortecadeau van pampers. Het heeft de vorm van een taart en is opgebouwd uit verschillende lagen. De meeste taarten hebben een uiterlijk dat lijkt op dat van een bruidstaart. De lagen van de pampertaart bestaan geheel uit pampers, tientallen pampers. Dit maakt het een fijn en origineel cadeau om te geven. Wellicht klinkt het in eerste instantie wat raar om pampers te geven, maar ouders hebben er juist veel baat bij. Pampers worden tenslotte de eerste paar levensjaren veel gebruikt.

Pampertaarten shop

Een pampertaart kopen als kraamcadeau is dus een super origineel cadeau. Het is tenslotte ook lastig om een geschikt geboortecadeau te bedenken. Vaak zijn er al veel praktische spullen in huis, is er genoeg speelgoed aanwezig en zijn er voldoende kleren om een kledingwinkel mee te beginnen. Waar heb je als ouders dan nooit genoeg van? Precies, pampers.

Doordat de pampers op een originele en creatieve manier worden gepresenteerd is het een leuk geboortecadeau om te geven, maar ook om te ontvangen. Bij ons kun je ook zelf je pampertaart samenstellen (klik hier). Zo bepaal jij welk lint er gebruikt wordt, de producten die je wilt toevoegen aan de pampertaart en de gegevens voor het bedrukken van artikelen die je kunt toevoegen. De mogelijkheden binnen onze pampertaarten shop zijn eindeloos.

Pampertaart kopen bij Geboortegift

Wil jij graag een geboortecadeau geven waar ouders echt iets aan hebben? Dan is een pampertaart een super geschikt geboortecadeau om te geven. Bij ons als pampertaarten shop vind je kraamcadeaus voor meisjes en natuurlijk ook kraamcadeaus voor jongens met verschillende thema’s in pampertaarten. De verschillende pampertaart thema’s kun je vinden op onze shop. Er is voor ieder wat wils en je kunt zelf ook een pampertaart samenstellen.

Heb je een vraag over de pampertaarten of het zelf samenstellen van één? Twijfel dan niet en neem gemakkelijk contact met ons op. Wij helpen je graag verder en adviseren je waarbij nodig.