Luiertaart

Luiertaart kopen? Geboortegift.be beschikt over het grootste assortiment van België!

pampertaart
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 169 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 169 resultaten wordt getoond

Originele luiertaart kopen?

Met een luiertaart geef jij de kersverse ouders en de baby een origineel cadeau. Een luiertaart is eigenlijk hetzelfde als een pampertaart. Het is een taart dat bestaat uit tientallen pampers. In ons assortiment vind je verschillende luiertaarten. Zowel voor jongens als voor meisjes. Voor luiertaarten hebben we verschillende standaard thema’s die leuk zijn voor een jongen of meisje.

Ook hebben we neutrale pampertaarten, handig voor wanneer het geslacht nog niet bekend is. Een tweeling op komst? Ook daar hebben we speciale tweeling pampertaarten voor.

Wat is een luiertaart?

Een luiertaart kopen doe je natuurlijk bij Geboortegift. Alleen wat is een luiertaart nu precies? Een luiertaart kun je wel vergelijken met een bruidstaart. Een bruidstaart bestaat uit meerdere lagen en dit geldt ook voor een luiertaart. Bij een bruidstaart zijn de lagen natuurlijk eetbaar, maar bij een luiertaart bestaan ze uit tientallen pampers. Met wat extra passende versiering en een leuk knuffeltje is de luiertaart een super leuk en origineel kraamcadeau om te geven.

Het assortiment luiertaarten

Bij Geboortegift.be vind je verschillende soorten luiertaarten. We hebben een aantal standaard thema’s in ons assortiment. Denk aan roze pampertaarten voor meisjes. Of een Unicorn, prinsessenkasteel een Caribbean pampertaart en nog veel meer. Ook voor jongens hebben we stoere luiertaarten in ons assortiment. Wat dacht je van een voetbal luiertaart, Formule 1 wagen of een brandweer? Zowel voor jongens als meisjes hebben we een ruim assortiment. Ook is het mogelijk om een tweeling pampertaart bij ons te bestellen. Bij de tweeling pampertaart is alles natuurlijk dubbel.

Wanneer het geslacht van de baby nog niet bekend is gemaakt, maar je wel een origineel cadeau wilt geven vind je in ons assortiment ook neutrale pampertaarten. Deze hebben neutrale kleuren, zodat het gegeven kan worden voor een jongen of een meisje. Zit jouw ideale luiertaart nu niet in ons aangeboden assortiment? Geen zorgen, je kunt er namelijk ook voor kiezen om zelf een luiertaart samen te stellen. Hierbij bepaal jij helemaal zelf welke kleuren je wilt gebruiken voor de taart en de combinaties. Stel hier jouw eigen pampertaart samen.

Luiertaart kopen bij Geboortegift

Wil jij graag een origineel cadeau geven tijdens een babyshower of wanneer je op kraamvisite gaat bij de kersverse ouders en baby of baby’s? Dan is een luiertaart superleuk om te geven. Aan pampers hebben ouders de eerste levensjaren nooit genoeg van. In tegenstelling tot bijvoorbeeld kleertjes of speelgoed is een luiertaart origineel en natuurlijk erg handig.

Heb je een vraag over een luiertaart of wil je graag advies voor het kiezen van de perfecte luiertaart? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!