Baby cadeau

Gepersonaliseerd baby cadeau

Hoera! Er is iemand in je omgeving in verwachting van een baby. Daar hoort natuurlijk een baby cadeau bij wanneer de kleine is geboren. Je wilt de kersverse ouders en natuurlijk ook de pasgeboren baby verrassen met een origineel baby cadeau. Alleen wat geef je dan? Bij Geboortegift vind je een origineel & gepersonaliseerd baby cadeau voor zowel jongens en meisjes, maar ook tweelingen. Van pampertaarten tot gevulde geboortekoffertjes en nog veel meer. Klik op de ‘Lees meer’ knop om alles te ontdekken over het assortiment.

Een pampertaart baby cadeau

Pampers, ze worden de eerste jaren meerdere keren per dag gebruikt. Als ouder kun je er daarom ook niet genoeg van hebben. Alleen een zak met daarin pampers geven, geeft ook niet zo leuk als cadeau. Daarom kun je bij Geboortegift een mooie originele pampertaart bestellen. Je hebt een ruime keuze uit een aantal standaard producten, zoals neutrale pampertaarten, maar ook voor jongens, meisjes en tweelingen. De pampertaart is voorzien van een tiental pampers en andere leuke baby spulletjes. Zit jouw ideale pampertaart niet tussen de collectie? Dan kun je er ook nog voor kiezen om zelf een pampertaart samen te stellen. Hierbij bepaal jij helemaal zelf wat er aan de pampertaart wordt toegevoegd en de kleurtjes waar je uit kunt kiezen. De keuze is dus reuze.

Gevuld geboortekoffertje cadeau geven

Naast pampertaarten vind je in ons assortiment ook kraampakketten, zoals gevulde geboortekoffertjes. Zoals de naam al zegt zijn dit koffertjes die gevuld zijn met verschillende baby spulletjes. Denk aan een knuffeltje, koesdoekje, mutsje, sokjes, rompertje, badjas en nog veel meer. Wat er in de geboortekoffer zit verschilt per koffertje. Ook bij de gevulde geboortekoffertjes is het zo dat het mogelijk is zelf één samen te stellen. Hierbij bepaal je, net als bij de pamperrtaart, wat er in het koffertje komt en in welke kleur.

Gepersonaliseerd baby cadeau kopen bij Geboortegift

Wil je graag een gepersonaliseerd baby cadeau geven? Dan ben je bij Geboortegift aan het juiste adres. Met ons ruime en originele assortiment voor baby cadeaus is er voor ieder iets wils. Wat het geslacht van de baby ook is en of er één baby of een tweeling komt, bij ons vind je het. Naast een pampertaart of gevuld geboortekoffertje hebben wij ook diverse losse artikelen om te geven als baby cadeau.

Heb je een vraag over een artikelen of wil je graag advies voor het kiezen van een baby cadeau? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen en/of adviseren je graag verder.

Lees meer
Show Filters

Resultaat 1–12 van de 270 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 270 resultaten wordt getoond